top of page
Asbmor-8807-1.jpg

Foto Asbjørn Mortensen

Etter mange år i restaurantbransjen har jeg nå startet opp med eksklusive matkurs, kokkekvelder, catering og levering av bryllupskaker. Jeg tok fagbrev som kokk i 1996 på Leangkollen Hotell i Asker. Jeg har vert heldig og fått anledning til å jobbe sammen med noen av Norges dyktigste kokker og konditorer. Nå ønsker jeg å spre litt matglede og gi litt av min kunnskap videre.
Min restaurant erfaring:
- Leangkollen, Asker – kokkelærling og kokk.
- The Complete Angler, Marlow Bridge UK – kokk.
- Brasserie Hansken, Oslo – kokk og kjøkkensjef.
- Bølgen og Moi, Høvikodden – kjøkkensjef på gourmetrestauranten.
- Bord Brasserie og Bar, Aker Brygge – kjøkkensjef.
- Den franske Sal, Salon de Thé, Nasjonalgalleriet i Oslo – kokk og daglig leder

Om: About
bottom of page